Driftsmedarbejder med ansvar

Stillingen er besat

Hvad vil du sige til en arbejdsdag, som byder på masser af frisk luft, kørsel af maskiner og produktion af Big bags?

Hvis du tænker YES-det er lige mig, så læs med her.

Humano er i samarbejde med havehandel.dk, Holstebro på jagt efter deres nye driftsmedarbejder med ansvar.

Du bliver en del af et mindre team med reference til teamlederen, hvor din primære opgave består i maskinkørsel og at fylde Big bags. Hertil vil komme mindre opgaver, såsom kvalitetssikring, oprydning, betjening af kunder i vores butik, samt andre ad hoc-opgaver. Det bliver samtidig din opgave at oplære vores sæsonmedarbejdere, som primært er unge mennesker. Derfor vil det være en fordel at du ubesværet evner at kommunikere (også gerne på engelsk på brugerniveau), og med dit gode humør formår du at samarbejde med både teamleder og resten af dine kollegaer. Da vi er en virksomhed i vækst, har du rig mulighed for at byde ind og sætte dit præg på virksomheden, og vi er lydhør overfor netop dine input og idéer.

OM DIG:

 • Du er ANSVALIG med stort A, selvstændig og evner at have det forkromede overblik.
 • Du er problemløser og agerer, hvis en maskine f.eks. ikke virker. Du behøver ikke selv at kunne fikse tingene, men søger for at opgaven bliver overleveret til rette vedkommende, så problemet bliver løst.
 • Det ligger naturligt til dig at være detalje- og kvalitetsorienteret. Med din kritiske tilgang spotter du, når der er ting, som skal ændres eller rettes til. Dette skal være med til at sikre, at kunderne bl.a. får leveret det rette produkt i den lovede kvalitet.
 • Du har ordenssans og øje for, at vores omgivelser fremstår præsentabel.
 • Du erBåde i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider. Særligt i højsæsonen har vi ekstra meget brug for din hjælp og din fleksibilitet – også i weekender og helligdage.
 • Du har en god fysik.
 • Du nyder at arbejde udendørs i al slags vejr.
 • Du har erfaring med kørsel af maskiner/gummiged og har evt. god forståelse for mekanik. Herudover er det et KRAV, at du har kørekort B, samt truckcertifikat.

Ansættelsen:

Der er tale om en fastansættelse samt en fuldtidsstilling på 37 timer med opstart 1. februar 2024 eller senest 1. marts 2024. Dine arbejdsopgaver og dit timeantal kan variere alt efter sæson. Vores højsæson er i  foråret, så i ca. 3 måneder er det vigtigt du er fleksibel og klar på overarbejde.

Herudover tilbyder vi:

 • Ansættelse som enten funktionær eller som timelønnet
 • Pension og sundhedsforsikring fra dag 1.
 • Arbejdstøj og sikkerhedssko
 • Personalerabatter
 • Godt kollegialt samvær, hvor vi spiser sammen, og dyrker fællesskabet ved sociale arrangementer.

Om os:

Du bliver en del af en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi er et ungt team af dygtige og dedikerede medarbejdere, som tager ansvar og altid er klar på at hjælpe hinanden på kryds og tværs. Havehandel.dk er en del af Bødkeriet A/S, som er en virksomhed i rivende udvikling og i vækst. Ud over Havehandel.dk, er Holstebro Sand og Grus samt Fastelavnstønden.dk også en del af virksomheden. I lavsæsonen tæller vi 17 medarbejdere og omkring 25 i højsæsonen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Humano, Rekrutteringschef, Sussi Lybecker, på telefon 9244 5927, eller HR Assistent hos Humano, Randi Wiersma, på telefon 48802649.

Samtaler vil blive holdt løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til sussi@humano.dk

Kørekort:

B Almindelig bil