Vilkår og betingelser

Betaling

Humano sender en faktura ved kurset/uddannelsens påbegyndelse.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er ekskl. moms.

 

Levering

Humano ApS afholder/leverer kurser på alle ugens dage, med ordre indgået før afholdelse.

 

Leveringsform

Der er personligt fremmøde til alle kurser og foredrag. Hvis der er aftalt møder, som en del af forløbet, kan disse foregå online.

 

Aflysning

For at sikre kvaliteten i vores kurser/uddannelser, forbeholder vi os ret til at aflyse disse, hvis der fx er for få deltagere eller, hvis den enkelte deltager ikke får tilstrækkelig udbytte af kurset. I så fald tilbydes et passende tilbud indenfor den økonomiske ramme.

 

Forbehold for ændringer

Ved eventuelle ændringer i indhold eller betingelser, er det Humano ApS’ ansvar at videreformidle disse, enten på mail eller mundtlig. Dette kunne fx være, hvis man i et uddannelsesforløb erstatter et emne med et andet, hvis det er undervisernes vurdering, at dette vil højne kvalitet.

 

Fortrydelsesret, afmelding og flytning

Afmelding eller flytning til anden kursusafholdelse kan ske såfremt dette gøres skriftligt (brev eller e- mail). I henhold til nedenstående retningslinjer:

  • Indtil 6 uger før kursus/uddannelsesstart opkræves intet gebyr.
  • Mellem 5-4 uger før kursusstart: 20 % af kursusprisen opkræves.
  • Mellem 4-3 uger før kursusstart: 40 % af kursusprisen opkræves.
  • Senere end 2 uger før kursusstart: 100 % af kursusprisen opkræves.

Hvis specifikke ledelsesværktøjer (fx personprofil eller lederevaluering) er anvendt, faktureres disse.

Ved sygdom eller anden forhindring, har du mulighed for at overgive din plads på kurset til en anden person/kollega. Humano ApS afholder sig retten til at flytte kursusdagen til anden dato ved f.eks. for lidt deltagerantal (under 10 deltagere).

 

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris, aflysninger, trykfejl og indhold samt force majeure. Det kan være tilfældet, hvis det f.eks. vurderes, at et for lavt antal deltagere medfører, at den enkelte ikke får maksimalt udbytte på dagen eller sygdom hos vores undervisere. Ligeledes hæfter vi ikke for eventuelle direkte eller indirekte tab, der måtte være som følge af aflysning, undervisningens eller materialets beskaffenhed.

 

Priser

Alle priser er inkl. materialer og forplejning, men ekskl. moms, rejse og ophold, medmindre andet er anført. Fakturering sker umiddelbart efter tilmelding eller ved senest ved opstart. Humano ApS forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

 

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser er som udgangspunkt netto 14 dage fra faktureringsdatoen. Ved sen tilmelding skal betaling ske senest 2 dage før kursusstart.

 

Manglende betaling

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 5 %, pr. påbegyndt måned, samt et gebyr på 250,00 DKK.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Humano ApS
Eli Christensens Vej 49
7430 Ikast
CVR nr. 39316307

sl@humano.dk
+45 24 44 47 44