Enkel og effektiv
rekruttering

Er du på jagt efter den helt rigtige medarbejder, eller ønsker du at få drømmejobbet, så er Humano klar til at hjælpe dig.

Vores rekrutteringsproces bygger på ydmyghed og enkelthed, og det er vigtigt, at den er rentabel for dig.

Ledelse

Rekruttering

Fokuseret søgning og bevidste valg

Vi hjælper med præcis søgning på flere platforme- og selvfølgelig med at træffe det rigtige informerede valg.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, for at høre hvad vi kan gøre for dig, din karriere eller din virksomhed!

For virksomheder

Find medarbejderen der matcher

For kandidater

Få stillingen du søger

Værdifuld rekruttering til din virksomhed

Et samarbejde om rekruttering med Humano vil både styrke dit mandskab og føles nærværende. Det er som at få din egen professionelle rekrutteringspartner ansat i din virksomhed.

Et profitabelt og professionelt partnerskab

Vores mål er at arbejde ydmygt som en af dine mest betroede nøglemedarbejdere. Det vil bidrage til at skabe succes for din virksomhed og også for dine nuværende og fremtidige medarbejdere. Det er værdi.

Vi har en bred forståelse af forretning og organisation. Derfor kan vi også relatere til de udfordringer, du måske har mødt i forbindelse med rekruttering.

Mange muligheder for et match

Humano bruger flere redskaber parallelt for at finde det bedste match til din virksomhed:

 • Databaser
 • Netværk
 • Sociale medier

Vi går altid professionelt til værks med rekruttering. Det gælder selvfølgelig også vores adfærd og etik i det opsøgende arbejde.

Vi screener årligt flere tusind kandidater, og vi har over 300 ansættelser i både nystartede og store virksomheder i bagagen. Humano har erfaring med rekruttering i mange brancher og på alle niveauer.

  Humanos rekrutteringsproces

  Vi stiller høje krav til vores rekrutteringsproces, som er simpel og gennemskuelig.

  Præcisering af krav

  Gennem en tæt dialog med dig får vi afdækket dine behov.

   

  • Virksomheds- og funktionsanalyse på baggrund af interviews med nøglepersoner i virksomheden og gennemgang af relevant skriftligt materiale.

  • Jobprofil som fastlægger uddannelse, kvalifikationer, kompetencer, personlige egenskaber og evt. personlig fremtoning.

  • Stillingsopslag som annonceres online på de aftalte annonceportaler eller andre relevante medier.

  Kontakt til kandidater

  Humano søger aktivt efter kandidater i vores databaser og via LinkedIn.

  Vi har flere tusind aktive CV'er, og derudover gennemgår vi de indkomne ansøgninger. At indsamle alle nødvendige oplysninger om kandidatens kvalifikationer er særdeles vigtigt. Det sker gennem:

  • Indledende screening
  • Uddybende jobsamtale med relevante kandidater
  • Gennemførelse af TT38 talenttest og kognitiv test
  • Indhentning af referencer fra tidligere ansættelser

  Præsentation af kandidat

  Alle de indsamlede oplysninger om kandidaterne danner baggrund for udvælgelsen af de personer, som matcher din virksomheds behov. Præsentationen af kandidaten indeholder:

  • Skriftligt præsentationsmateriale
  • Samtale med kandidaten
  • Gennemgang af profilanalyse og kognitiv test
  • Sparring til valg af kandidat

  Humanos rekrutteringskonsulenter deltager selvfølgelig ved præsentationen for at give dig nærværende sparring og yderligere oplysninger om kandidaterne.

  Underskrift

  Når du har truffet dit valg, ønsker Humano kandidaten tillykke og giver alle de øvrige et konstruktivt afslag.

  Vi samarbejder samtidigt med dig om en introplan i forbindelse med kandidatens opstart i det nye job. Det sikrer denne en grundig onboarding og dermed den bedst mulige start i det nye job.

  Opfølgning

  Med en rekruttering hos Humano følger også en grundig opfølgning. Derfor giver vi garanti i forbindelse med ansættelsen, og vi tager en opfølgende samtale og evaluering med dig og den ansatte kandidat inden prøvetidens udløb.

  Hjernejagt og tanketest

  Videnskabelige værktøjer der virker.

  Grundig søgning og udvælgelse

  Det er vigtigt, at ansættelsen af en ny medarbejder også kan ses på bundlinjen. Derfor giver vi garanti på alle rekrutteringer – baseret på høj faglighed.

  Vi er glade for vores nære relationer med både kandidater og kunder, og de anbefalinger vi modtager. Så vi tager også medansvar for, at vores kandidat får succes i stillingen og virksomheden.

  Vores rekrutteringsforløb skal opleves som en værdi for alle. Du skal vælge den rette kandidat til jobbet, og kandidaten skal vælge både dig og jobbet. Vi understøtter og rådgiver begge parter undervejs i processen for at opnå det optimale og rigtige match.

   

  Executive Search (head hunting)

  Når du har brug for diskretion i en rekrutteringsproces, hvor kun nogle få kandidater kontaktes, er det vores Executive Search der iværksættes.

   

  Denne form er med til at udpege og motivere kandidaterne med de helt rigtigt faglige og personlige egenskaber. Vi er garanterer en høj standard, og vores Executive-kandidater oplever en diskret, professionel og målrettet dialog med vores erfarne konsulenter.

  De har den nødvendige viden om din forretning, strategi og dine behov. Derfor kan de identificere de rigtige kandidater til netop din virksomhed.

   

  Kognitiv test og personprofil

  I vurderingen af en kandidats egnethed til en bestemt stilling og funktion er interviewet vores primære værktøj.

  For at få så dyb en indsigt som muligt anvender vi Talentprofil TT38 og Kognitive tests (ACE).

  Testværktøjerne er en referenceramme for en struktureret samtale, og de lægger op til en dialog, der beskriver kandidatens talenter samt stærke og svage sider. Således sikrer vi, at kandidat og job matcher.

  Det siger kunderne