Humano APS

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer samt til at analysere vores trafik.

Sammen med vores samarbejdspartnere bruger vi cookies til at give dig den bedste oplevelse, herunder til funktionalitet, statistik og marketing.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: humano.dk

Din aktuelle tilstand: Afvis.

Dit samtykke-ID: qJ6apiLvFWu1+AnGb3hCXPgnaED1CIfCjrqw8rXrfI1XRLkcdJaLiw==Dato for samtykke: tirsdag den 5. september 2023 kl. 15.18.27 CEST

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 24.07.2023 af Cookiebot:

Nødvendig (3)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
CONSENT YouTube Viser, hvorvidt den besøgende har tilvalgt cookies i marketingkategorien. Cookien er nødvendig for overholdelsen af GDPR-regulativet. 2 år HTTP Cookie
CookieConsent Cookiebot Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie
PHPSESSID humano.dk Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie

Statistik (6)

Statistiske cookies giver hjemmesideejere indsigt i brugernes interaktion med hjemmesiden, ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__lsv LeadScoreApp Benyttes til at differentiere mellem interne og eksterne besøgende på hjemmesiden. Dette sikrer mere koncise data omhandlende brug af hjemmesiden. Session HTTP Cookie
_ga Google Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_ga_# Google Anvendes af Google Analytics til at indsamle data om antallet af gange en bruger har besøgt hjemmesiden samt datoer for første og seneste besøg. 2 år HTTP Cookie
_pk_id# Piwik Pro Indsamler statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. 1 år HTTP Cookie
_pk_ses# Piwik Pro Anvendes af Piwik Analytics Platform til at spore den besøgendes sideforespørgsler under den aktuelle session. 1 dag HTTP Cookie
td Google Registrerer data af statistisk karakter over flere brugeres navigation på hjemmesiden. Benyttes til intern analyse og statistik. Session Pixel Tracker

Marketing (17)

Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__lsk LeadScoreApp Sætter et ID for den specifikke besøgende. Dette tillader tredjeparts annoncetjenester at målrette annoncer til den specifikke besøgende. Denne parring mellem besøgende og tredjeparts-tjenester faciliteres gennem online annoncebruger-auktioner i realtid. Session HTTP Cookie
__lsme LeadScoreApp Registrerer den besøgendes præferencer og navigation på hjemmesiden. Denne registrering gør hjemmesiden i stand til at målrette annoncer og indhold til den specifikke besøgende. Session HTTP Cookie
LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube Benyttes til indsamling data omhandlende brugerens interaktion med indlejret indhold. Session HTTP Cookie
LogsDatabaseV2:V#||LogsRequestsStore YouTube Afventer Persistent IndexedDB
remote_sid YouTube Nødvendig for implementeringen og funtionaliteten af YouTube video-indhold på hjemmesiden. Session HTTP Cookie
ServiceWorkerLogsDatabase#SWHealthLog YouTube Nødvendig for implementeringen og funtionaliteten af YouTube video-indhold på hjemmesiden. Persistent IndexedDB
TESTCOOKIESENABLED YouTube Benyttes til indsamling data omhandlende brugerens interaktion med indlejret indhold. 1 dag HTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video. 180 dage HTTP Cookie
YSC YouTube Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session HTTP Cookie
YtIdbMeta#databases YouTube Benyttes til indsamling data omhandlende brugerens interaktion med indlejret indhold. Persistent IndexedDB
yt-remote-cast-available YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-cast-installed YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-connected-devices YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-device-id YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Persistent HTML Local Storage
yt-remote-fast-check-period YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-app YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage
yt-remote-session-name YouTube Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video Session HTML Local Storage

Behandling af personoplysninger

1.1 Dataansvarlig

Humano ApS, Eli Christensens Vej 49, 7430 Ikast, CVR nr. 39316307 (herefter Humano) er dataansvarlig for behandling af personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til Humanos uddannelser.

1.2 Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med din deltagelse i uddannelse hos Humano, er du velkommen til at rette henvendelse til info@humano.dk.

1.3 Hvilke personoplysninger indsamles

For deltagelse i kursus hos Humano indsamles følgende data om deltageren via tilmeldingsformular på Humanos hjemmeside:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Stilling
  • Hvor mange medarbejdere deltageren er leder for
  • Firmanavn hvor deltageren er ansat
  • Firmaadresse, postnummer og by
  • E-mailadresse til fremsendelse af faktura

2.1 Formålet med behandling af personoplysningerne

Det overordnede formål med personoplysninger i forbindelse med uddannelse er mulighed for at kontakte deltageren i forbindelse med deltagelsen. Som en del af uddannelsen er der ofte indeholdt online sparring samt opfølgning ca. et halvt år efter uddannelsens afslutning. Opfølgningen sker medmindre deltageren udtrykkeligt har frabedt sig dette.

2.2 Retsgrundlag for behandling

Ved tilmelding til uddannelse hos Humano, udgør udfyldelse af tilmeldingsformular på www.humano.dk samt bekræftelse af tilmelding ved klik på tilmelding på samme side det juridiske grundlag for behandlingen af deltagers personoplysninger.

3.1 Kategorier af modtagere

Deltagers personoplysninger videregives til følgende modtagere:

  • Undervisere
  • Eksaminatorer samt intern eller ekstern censor
  • Ved uddannelser med forplejning videregives for- og efternavn samt modtagne oplysninger om evt. allergener til uddannelsesstedet

4.1 Tidsrum for opbevaring

Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til fem år fra din deltagelse i uddannelsen, hvorefter de bliver slettet.

Modtagne informationer om allergener slettes umiddelbart efter uddannelsens afslutning.

5.1 Rettigheder

Deltager har ret til at anmode om indsigt i berigtigelse af personoplysninger om sig selv. Deltager har ligeledes ret til at anmode om sletning eller begrænsning af behandling af personoplysninger om sig selv. Endelig har deltager ret til at anmode om at gøre indsigelse mod behandling og anmode om retten til overførsel af personoplysninger. Retten til overførsel af personoplysninger involverer overordnet, at deltager i visse tilfælde kan få overført oplysninger, som deltager har afgivet til Humano til en anden dataansvarlig.

5.2 Forpligtelser

Meddelelse af deltagers personoplysninger er en forudsætning for tilmelding til uddannelse og efterfølgende administration af tilmeldingen.

6. Datatilsynet

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres hjemmeside www.datatilsynet.dk.